Corvette, 50036, 1994

Corvette

Laat je meeslepen door de Corvette Pinball Machine van Bally! 🏎️

Stap in de wereld van snelheid, stijl en pure adrenaline met deze onmiskenbare klassieker van Bally, die je rechtstreeks meeneemt naar de adembenemende wereld van high-performance racing en tijdloze elegantie.

Gebouwd in 1994, vangt deze indrukwekkende machine de essentie van Amerika's geliefde sportwagen, waardoor zowel liefhebbers van Corvettes als fervente flipperkastfans in vervoering worden gebracht. Beleef een enerverende reis door dragstrip-circuits, domineer 13 internationale racebanen en verzamel tien legendarische Corvette-modellen, alles onder begeleiding van de pulserende beats van het DCS Sound System.

Maar dat is nog niet alles! Bereid je voor op een opwindende jacht terwijl je zes betoverende vrouwelijke modellen ontmoet, die elk hun eigen Corvettes besturen en een extra dosis charme toevoegen aan je spelervaring.

Neem plaats achter het stuur van deze slanke sensatie, boordevol unieke functies die je keer op keer zullen verbazen. Neem deel aan adembenemende dragraces met de tweewagen dragstrip en iconische "Christmas Tree" startlichten. Bewonder de nauwkeurig gereproduceerde 'Vette side pipes en dot matrix-instrumentatie, waardoor je het gevoel hebt alsof je echt in een brullende Corvette zit.

En het hoogtepunt? Beleef de opwinding van het laden van de bal in een replica LT5-motor, waarbij je controle hebt over het stationair draaien, de toeren en het schudden, waardoor je toegang krijgt tot opgevoerde jackpot-totals die je hart sneller doen kloppen.

Speel niet zomaar een spel - dompel jezelf onder in de wereld van snelheid, kracht en prestige met de Corvette Pinball Machine van Bally. Bereid je voor op een onvergetelijke rit vol avontuur en sensatie, uiteraard mét multibal!

Te koop voor € 5.900,00

Contactformulier

Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Bedrijfsnaam:
Naam/type flipperkast:
Welke kleur heeft een blauw legoblokje? (Anti-robot)
Vraag/opmerking: