Indianapolis 500, 50026, 1995

Indianapolis 500

Voel de motoren brullen, zie de lichten flitsen en ervaar de opwinding wanneer Bally je vastgespt in het snelste spel ooit! Van het vallen van de groene vlag tot het zwaaien van de geblokte, Indianapolis 500 is hartversnellend, tandenknarsend, non-stop actie.

De startpositie van de speler varieert op basis van de aanpasbare spelniveaus - en met vaardigheid en een vleugje geluk zullen spelers zich een weg banen door het veld om het op te nemen tegen enkele van de meest beroemde coureurs!

Kenmerken van het spel:

  • Het unieke hoogtoerige Turbo Lock Unit spaart ballen op in de draaiende kamer en vuurt ze op het speelveld voor twee- tot vier-bal multi-bal actie!
  • Het model Indy-raceauto snelt rond de mini-baan, zijn snelheid neemt toe bij opeenvolgende rampschoten. Spelers zullen de dreun van zijn krachtige motor daadwerkelijk voelen.
  • De Verlichte Doelen en Opduikende Stootkussens voegen een extra dimensie van flits en plezier toe!
  • Plus, Indianapolis 500 beschikt over echte geluidseffecten langs het circuit, de stemmen van omroepers en de officiële stem van de Indianapolis 500, Tom Carriage. Het klinkt niet alleen goed, het ziet eruit en voelt aan als geen ander flipperkastspel!

Beleef de snelheid, sensatie en spektakel van de Indianapolis 500!

Te koop voor € 5.250,00

Contactformulier

Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Bedrijfsnaam:
Naam/type flipperkast:
Welke kleur heeft een blauw legoblokje? (Anti-robot)
Vraag/opmerking: